Workshops - trainingen

Workshops / trainingen • Oud-Beijerland

De huizenmarkt wordt steeds transparanter en de huizen verkoper en koper willen beter geinformeerd worden. Om daar op aan te sluiten zijn er nu een aantal trainingen / workshops.

De workshops zijn voorlopig gestopt.
Met veel plezier heb ik diverse mensen mogen informeren.

Bent u serieus over verkopen maar wilt u zich nergens aan binden, kiest u dan voor een verkoop advies/tips


Workshops
• Waarom eigenlijk een (verkoop)makelaar?
• Hoe kiest u een (verkoop)makelaar?
• Uw eerste huis kopen, wat komt er bij kijken?

Kosten
nvt

Agenda
Data nader te bepalen:
• Waarom eigenlijk een (verkoop)makelaar?
• Hoe kiest u een (verkoop)makelaar?
• Uw eerste huis kopen, wat komt er bij kijken?


Trainer / Makelaar
De makelaar in Oud-Beijerland heeft een duidelijke visie over de invulling van het beroep - vakmanschap makelaardij. De makelaar staat niet autoritair "boven" de klant, maar richt zich persoonlijk tot- en staat naast de klant.

De klant staat centraal en kennis en informatie deling is van uiterste belang. Alleen als u over onafhankelijke en correcte informatie beschikt, kunt u de juiste keuzes maken. Daarnaast zijn dit soort workshops de ideale plek om laagdrempelig vragen te stellen. De informatie uit de workshops geven ook een goede kapstok om informatie die u van het internet, kennissen of uit bladen heeft gelezen plaats te geven.

Aanmelden (verplicht)
Aanmelden kan via: maarten@makelaarshuis.nl

Locatie
De boogert: Octagon (Vrijetijdscentrum De Boogerd)
Hortensiastraat 5
Oud-Beijerland
(Gratis parkeren)

De workshops zijn maximaal 1 uur.

Overige informatie
Er worden nog meer workshops ontwikkeld. Heeft u specifieke vragen, dan mag u gerust contact opnemen. Wilt u een workshop bijwonen, maar kunt u niet op genoemde tijdstippen, laat het dan even weten. Indien er voldoende vraag is naar andere dagen/tijden zullen we kijken of dit te realiseren is.

Meer over Makelaarshuis Oud-Beijerland

Waarom eigenlijk een (verkoop)makelaar?


Voor sommige mensen is het overduidelijk waarom je een verkopend makelaar in de arm slaat. Dit kan zijn omdat het vanzelfsprekend is, of omdat er een goede ervaring is geweest in het verleden.

Maar wat als u dat nu niet heeft? Wellicht heeft u vragen zoals; Wat doet nu een makelaar? Wat is de meerwaarde? Wat kan ik van een makelaar verwachten?

Bij deze workshop wordt daarop in gegaan. Aan de hand van een presentatie zal u duidelijk worden waarom, of voor u wellicht waarom niet. Er is voldoende ruimte om alle vragen te stellen.

Voor planning / aanmelden zie: workshops

Hoe kiest u een (verkoop)makelaar ?


U speelt met de gedachte om uw huis (op termijn) te gaan verkopen of wellicht wilt u op korte termijn stappen ondernemen. Nu heeft u vast verhalen gehoord over 'de' makelaardij of u twijfelt hoe u een keuze moet maken welke makelaar het beste bij u past.

In deze workshop geeft ik een algemene toelichting hoe u kunt kijken naar de makelaar. Hierbij geef ik een aantal tips die u hopelijk zullen helpen bij het maken van uw keuze. Zowel over het interpreteren van 'feiten' en hoe u een persoonlijke inschatting kunt maken.

Voor planning / aanmelden zie: workshops

Uw eerste huis kopen, wat komt er bij kijken ?


Een huis kopen is iets moois om te doen. Het is een grote stap en als het goed gaat een heel leuk proces. Maar waar moet je beginnen, met wie krijg je te maken? De makelaar is slechts één schakel in de keten en u zult met veel meer bedrijven te maken krijgen.

Omdat je als makelaar midden in het proces zit, geeft dit een aardig beeld van de stappen die de koper kan of moet ondernemen. In deze workshop probeer ik inzicht te geven en geef ik een aantal tips mee.

onder andere:
- welke kostenposten kom je tegen
- welke bedrijven spelen een rol
- wat is belangrijk bij de keuze van het huis

Voor planning / aanmelden zie: workshops