Voor iedereen die een huis wil of gaat kopen

voorkopers

informatie

U wilt een huis kopen

Dat is goed nieuws. Even vooruitlopend, alvast gefeliciteerd! Nu alleen nog de realisatie. En daar kunnen wij u wellicht wel bij van dienst zijn.

Een huis aankopen is iets wat de meeste mensen niet heel vaak doen. Regelgeving, contracten, verantwoordelijkheden veranderen door de loop van de tijd, nog los van uiteraard de huizenprijzen en dat het voor de meeste mensen hun financieel meest kostbare bezit is.

Over de huizenprijzen, Makelaars werken bovenal met transactieprijzen en laten zich niet verleiden door prijzen op internet websites, vraagprijzen of bied vanaf prijzen. Ieder huis heeft zijn prijs (al dat kunnen er meerdere zijn), maar door objectief er naar te kijken, weet u altijd waar u aan toe bent. Marktkennis en informatie is essentieel.

Natuurlijk zijn er situaties waarbij een aankoopmakelaar niet noodzakelijk is. Echter in de meeste gevallen, zeker wanneer u een huis koopt van iemand anders dan van bijvoorbeeld eigen ouders, dan is een aankoopmakelaar verstandig en vaak ook voordeliger. Ja, u zult deze moeten betalen, maar de financiƫle winst kan deze (niet gegarandeerd maar in veel situaties wel) ruimschoots overtreffen. Daarnaast brengt het u rust en vertrouwen. U voldoet aan uw plicht om u goed te informeren en weet zeker dat iemand u objectief bijstaat, daarnaast zal een verkoper u serieuzer nemen, alle onzin wordt direct weggelaten. De duurste koop is de verkeerde. U mag er namelijk op vertrouwen dat u geen kat in de zak koopt, of een overhaaste beslissing neemt.

Realiseer uw nieuwe thuis, met onze expertise.

Namens het team van Makelaarshuis

service: wij bellen u

laat u gratis terugbellen door de juiste persoon

zo kunt u ons bereiken

de verschillende regios