Verkoopmakelaar die meer doet

"Makelen heeft niet alleen te maken met stenen en cement, wat ons betreft gaat het om de mensen die erbij betrokken zijn."

Bij Makelaarshuis zijn we ervan overtuigd dat de belangrijkste factoren in een vastgoed transactie eigenlijk niet de stenen en het cement zijn. Nee, het zijn de mensen wiens leven beïnvloed wordt door het resultaat. De verkopers, de kopers en hun families.

Een woning kopen of verkopen is zonder enige twijfel één van de belangrijkste beslissingen die je ooit zult maken. Het is ook één van de meest emotionele beslissingen.

Wij benaderen elke situatie als een nieuwe unieke aangelegenheid en wij werken samen met u om te bepalen wat de beste aanpak zal zijn.

Veer meer informatie kunt u verder lezen op onze website. Ook kunt u ons bellen, faxen of contact opnemen per e-mail.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Makelaarshuis

Tarief


Wij rekenen een zeer scherp en reëel tarief. Maar vooral moet onze dienst aansluiten bij wat u zoekt, alleen dan kunnen wij u goed van dienst zijn.

Neemt u contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Waardebepaling


Wat is uw huis waard ? Er zijn verschillende manieren om dat te bepalen.

Hoe snel wilt of moet u uw huis verkopen ? Of juist nu in de verkoop zetten met als doel nu een verkoop te sluiten om over een bepaalde termijn pas te 'transporteren'. Aan u de keuze.

Wij doen in het begin een waardebepaling en zullen met u bespreken waarvoor u het 'in de markt' wil zetten. Wel zo helder lijkt ons.

Foto


Om uw woning goed te kunnen presenteren zullen er foto's gemaakt worden. U maakt uw woning presentabel, en wij maken zelf de foto's zonder dat u enige kosten hoeft te betalen.

Ook kunnen wij op onze website 360 graden foto's maken. Dit zorgt er voor dat potentiële kopers een goede indruk kunnen krijgen van uw woning.

Wilt u liever 'chique' dan kunt u er voor kiezen de foto's te laten maken door een professionele woning fotograaf. Mocht u geen fotograaf kennen, dan kunnen wij u daar in helpen. Maar over het algemeen voldoen onze foto's naar wens.

Heeft u al eerder foto's laten maken, of doet u dat liever zelf ? Zolang de inhoud en kwaliteit goed is, zien wij niet in waarom dat niet mogelijk zou zijn.

Brochure


Wij kunnen voor u een brochure samenstellen waarmee u op eenvoudige wijze uw woning kenbaar kunt maken. Niet alleen goed voor bezichtigingen door ons gedaan, maar ook ideaal om altijd bij u te hebben om zo iemand snel even te informeren.

Het is niet verplicht, maar zeker een goede mogelijkheid.

Internet


Uw woning wordt zichtbaar op ondermeer:
• funda.nl
• vbo.nl
• huislijn.nl
• jaap.nl
• makelaarshuis.nl

en de lijst gaat zo nog wel even door...

Uw woning zal snel goed vindbaar zijn op het digitale net !

Mailings


Wij kunnen uw woning kenbaar maken via mailings. Dit kunnen zeer lokale mailings zijn of over een groter gebied. Vraag uw makelaar om de mogelijkheden, welke het beste bij uw situatie past.

Bezichtigingen


Normaal gesproken doen wij de bezichtigingen voor u. Dit is niet alleen professioneel, maar geeft ook vaak het beste resultaat omdat wij niet emotioneel betrokken zijn bij uw woning.

U krijgt uiteraard van elke bezichtiging terugkoppeling zodat u weet waar u aan toe bent.

Onderhandelingen


Wij doen alle onderhandelingen voor u. De meeste mensen verkopen niet dagelijks een woning, voor een makelaar is het hun vak.

Voor de makelaar is het de zorg om:
• de hoogste opbrengst te realiseren
• met de gunstigste voorwaarden
• te handelen in de wensen van de opdrachtgever

Koopovereenkomst


Wij voorzien in alle juridische documenten die nodig zijn. Tekenen kan op ons kantoor of indien u dat prefereert op een andere locatie (zoals uw woning).

Wij beschikken over actuele juridische documenten, o.a. van VBO en uit onze eigen portefeuille. Wij zullen de contacten aanpassen aan uw wensen waar nodig.

Notaris


De koper heeft de keuze in notaris. Wij zullen u begeleiden zodat ook uw wensen gehonoreerd worden. Dat de stukken goed worden overgedragen en dat voor de zaken die de notaris voor u doet, geen hogere tarieven worden gerekend dan marktconform.

Indien u dat wenst, kunnen wij mee naar de notaris.

Sociale media


• Twitter
• Facebook
• Blogs

Hoe kunt u het beste deze media inzetten (indien u dat wenst), wij helpen u daarmee.

Verkoopbord


Uiteraard plaatsen wij borden op uw woning. De borden kunnen worden bevestigd met dubbelzijdige tape die ook weer verwijderd kan worden !

Ook kunnen wij uw woning presenteren in onze etalage.

Financieel advies


Een woning verkopen betekent vaak financiële 'rompslomp'. Te denken aan hypotheken, verzekeringen etc etc. Wij kunnen u waar nodig daar in assisteren en adviseren.

Proces


De verkoop van een woning is tegenwoordig een tijdrovend en ingewikkeld proces en vooral ook niet zonder risico’s. Door het inschakelen van een vak bekwaam makelaar beperkt u deze risico’s. Uiteraard beschikken wij over een Beroep en bedrijfsaansprakelijkheid verzekering.

Wij zullen geïnteresseerden voor uw woning tijdens bezichtigingen dan ook uitvoerig informeren, rekening houdend met juridische en bouwtechnische aspecten. Bezichtigingen, biedingen en de onderhandeling gaan in goed overleg met u, waarbij een goede heldere communicatie voorop staat!

Kortom het volledige verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris nemen wij u desgewenst uit handen.
Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!