Vastgoed beheer en verhuur Makelaarshuis

vastgoedbeheerenverhuur

informatie

Vastgoed Beheer & Verhuur


Geld op de bank heeft geen hoog rendement. Soms kan slim investeren in vastgoed een goed alternatief zijn. Maar de risico's zijn bijbehorend groot. Daarnaast kan metname het beheer een zorgenkindje zijn en u afleiden van uw dagelijkse bezigheden.

Bij Makelaarshuis zijn een aantal makelaars bedreven in specifiek deze taak, omdat het essentieel anders is dan aan- of verkoop. Andere contracten, andere bezigheden en andere verantwoordelijkheden. Denk aan het incasseren van de inkomsten en verzorgen van oplossingen rondom storingen aan het object. Iets waar u anders zelf 24/7 bereikbaar voor zult moeten zijn.

De markt van verhuur is druk in ontwikkeling. VBO aangesloten kantoren hebben de huurcheck hoog zitten. Dit kost een paar tientjes meer, maar verlaagt het risico aanzienlijk. En kosten/baten afwegende, is het een slimme zet, ook om het kwaliteitsniveau te handhaven.

Heeft u vastgoed welke beheerd moet worden, neemt u dan contact met ons op, of laat u even terugbellen op een moment naar keuze, zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Met vaste partners kunnen wij ook het (appartementen) VvE beheer uitvoeren. Wij maken dan onderscheid tussen kleine VvE's <25 woon eenheden (meer zelf doen, scherpe prijs) en 25+ eenheden (volledig beheer, administratief/bestuur/beheer/onderhoud/etc), zodat de juiste aanpak altijd aanwezig is.

Uw pand, onze zorg.

Namens het team van Makelaarshuis

service: wij bellen u

laat u gratis terugbellen door de juiste persoon

zo kunt u ons bereiken

de verschillende regios