Oud-Beijerland - Vaste prijs makelaar - Aankoop en verkoop.

oudbeijerlandvasteprijsmakelaar

informatie

Vaste prijs makelaar

alleen in Oud-BeijerlandWaarom zou je vandaag de dag nog een courtage berekenen over een nog te realiseren prijs? Als u naar een winkel gaat een keuken koopt, dan weet u toch ook wat u moet betalen?

Omdat ik zelf als klant altijd graag (van te voren) wil weten waar ik aantoe ben, doe ik datzelfde bij mijn dienstverlening als Makelaar ook. Tegen een vaste prijs verkoop ik uw huis of help ik bij de aankoop van uw nieuwe huis.

Ook aanvullende diensten zoals Open Huis, Marketing in bladen / weekkranten gaan tegen kostprijs. Geen dure opmaakkosten of administratieve toeslagen en niet betalen voor bedrijfsreclame. Een open huis kan dus ook gewoon zonder aanvullende kosten (= gratis).

Op deze manier weet u altijd van te voren waar u aan toe bent. Geen verrassingen. Volledige transparantie en deskundige kennis.

Meer weten:
Makelaar Oud-Beijerland
Makelaar Oud-Beijerland - AANKOOPMAKELAAR
Makelaar Oud-Beijerland - VERKOOPMAKELAAR
Makelaars en BTW inclusief/exclusief omzet belasting
Waarom (anderen) kiezen voor Makelaarshuis - Maarten


Wilt u liever een makelaar die werkt met een courtage op basis van een percentage? Dat kan, maar u bent altijd duurder uit. Want de vaste kosten zullen linksom of rechtsom betaald worden, waardoor in basis zal het contract met een flexibel courtage altijd minimaal hetzelfde moeten opbrengen. Want als de inkomsten te laag worden, komt er geen overeenkomst tot stand. Het enige wat kan gebeuren is dat de makelaar door een bonus meer verdient, indien er toevallig een meevaller is. In andere woorden, het kan u alleen maar meer gaan kosten.