Aankoop makelaar Oud-Beijerland - deeldienst: zelf kosten berekenen

oudbeijerlandaankoopmakelaarkostensamenstellen

informatie

Aankoopmakelaar Oud Beijerland - stel zelf uw pakket samen

Op deze pagina kunt u aangeven wat u wenst van uw aankoopmakelaar. In uw mailbox ontvangt u (zonder kosten en zonder verplichtingen) uw offerte.

Wilt u een 'standaard' pakket aankoopmakelaar ga dan naar: volledige dienstverlening
en naar Aankoopmakelaar Oud-Beijerland Informatie voor meer algemene informatie.

Stel zelf uw "pakket" aankoopmakelaar samen

Direct uw offerte / prijs op maat ontvangen in uw mailbox. Geef zelf wat u wel/niet wenst.

U ontvangt direct in uw mailbox de prijs voor de samengestelde onderdelen. 

Hoe meer onderdelen u van te voren afneemt, hoe gunstiger de prijs. Kortingen ontstaan door combinaties of volume-voordeel (tot maximaal 35% korting) worden direct verwerkt in uw prijs!

Het eerste gesprek. Alle gelegenheid om u voor te stellen en te weten met wie u zaken doet. Bekijk of er een klik is of niet, of u wel/niet zaken wenst te doen. 

U wilt uitleg hoe het kopen van een huis in de praktijk gaat, wat er allemaal bij komt kijken. Misschien gaat u binnenkort uw eerste huis kopen en wilt u nu eens alles op een rij hebben. 

U weet niet welk huis u het beste kunt bekijken, waar te beginnen. De makelaar maakt een selectie woningen die voor u mogelijk interesant zijn. 

U heeft zelf een huis gevonden en wilt verder gaan tot aankoop. Echter, is dit huis wel de juiste? Of heeft u een (te) roze bril op die alles wat rooskleuriger maakt.

U heeft "het" huis gevonden, maar zijn er nog belangrijke rechten (erfdienstbaarheden), zijn er belangrijke ontwikkelingen in de gemeente Oud-Beijerland. 

U heeft "het" huis gevonden, maar wilt graag voordelig weten wat de waarde zou zijn. Dit modelmatige rapport kost weinig en is online en op afstand te regelen. 

U heeft "het" huis gevonden, maar wilt graag nauwkeurig weten wat de waarde zou zijn. Uitgebreid wordt het te kopen huis bekeken en vergeleken met handgekozen referenties. Het is aan te bevelen dit te combineren met de keuze dat de makelaar meegaat met de 2e bezichtiging.

U heeft het huis al een keer bekeken, bent enthousiast er over en overweegt serieus of dit uw toekomstig thuis wordt. Graag neemt u iemand mee met een brede kennis van zaken die kan meedenken en objectief de woning kan bekijken. Dit is zeker te adviseren wanneer u wilt dat de makelaar ook een waardeoordeel geeft en/of de biedingen doet.

U wilt snel en goed van start en wenst de makelaar mee tijdens de eerste bezichtigingen. Wij plannen op één dag een aantal, bijvoorbeeld 3 of 4 bezichtigingen waar de makelaar meegaat zodat u snel een goede indruk heeft. Dit kan u veel tijd besparen.  

U heeft een hypotheek nodig, misschien uw eerste koophuis. Waar moet u op letten, hoe kiest u een financiëel adviseur, hoeveel is slim te hypotheken. Uw makelaar is geen financieel adviseur, echter het kan soms goed uitpakken wanneer u met voldoende kennis het hypotheekgesprek in gaat.

U heeft een hypotheek nodig, welke taxateur kan/mag het uitvoeren? U wilt dat uw aankoopmakelaar dit voor u regelt en begeleid. 

Een bouwkundige keuring is best wel vaak wenselijk, het geeft een goed inzicht in de kosten op de korte termijn, en voor de lange termijn. Maar welke kiest u, uw makelaar kan dit voor u regelen.

Het is niet noodzakelijk, maar velen vinden het prettig als de makelaar ook aanwezig is bij de bouwkundige keuring. Uiteraard mag u er ook zelf bij zijn. Het is soms een goed moment om nog eens goed door het huis te lopen en het nodige te bespreken. 

U heeft gekozen voor een bouwkundige keuring. Nu ontvangt u een document van meer dan 30 pagina's. Welke zaken zijn echt belangrijk, hoe moet u deze interpreteren en in hoeverre heeft dit invloed op de koopakte en/of biedingen. 

Het gaat over grote bedragen. Hier kunnen grote winsten worden geboekt. De uitdaging is dat waarschijnlijk de emoties inmiddels hoog zijn opgelopen. U wilt nu echt het huis hebben en toch niet te veel betalen. Daarnaast heeft de makelaar de ervaring en historische bedragen tot de beschikking. Tevens zijn niet alle verkopers hetzelfde, een goede inschatting is cruciaal en we hebben het niet alleen over prijs, ook over voorwaarden. Wilt u dat de makelaar de onderhandelingen voert?

Eigenlijk zal de verkopend makelaar u voldoende moeten informeren. Maar voldoende is ook de verplichte bijlage meesturen met schriftelijke uitleg. Mijn ervaring is dat er vaak toch nog vragen naar boven komen en daarnaast dat niet alle mogelijkheden voor de koper goed worden belicht. Wenst u een gedegen uitleg van de koopakte en voorwaarden? 

U heeft bijna uw huis, alles lijkt rond, maar nu nog het correct invullen van de koopakte en het verwoorden van de voorwaarden? De verkopend makelaar zal altijd de belangen behartigen van zijn opdrachtgever, de verkoper. Weet u zeker dat uw belangen goed op papier komen? Uw aankoopmakelaar helpt u: 

U heeft een druk leven of bent soms iets vergeetachtig. Meestal niet cruciaal, echter het kan vervelende situaties opleveren wanneer bepaalde data uit de koopovereenkomst ongemerkt voorbij passeren. Wilt u dat uw makelaar u hierin begeleid?

De koopakte is geregeld, maar nu gaat het dossier naar de notaris. Neemt deze alles goed over? Men denkt vaak dat bij de notaris alles vanzelf goed gaat (als men er al over nadenkt). Een vertraging bij de notaris kan soms vervelend uitpakken. Wilt u dat uw makelaar de zaken controleert?

U bent bijna eigenaar van uw nieuwe huis. Wellicht wilt u nog een laatste inspectie. Dit is het laatste moment om te controleren of het huis wel is zoals afgesproken. De makelaar kan aanwezig zijn bij deze controle om vervolgens sterker te staan, mochten er onverhoop problemen voordoen. 

Het moment van levering (u wordt eigenaar) is nabij. Nog "even" bij de notaris langs. In het postitieve geval een feestelijke gebeurtenis en bijna alleen een formaliteit. Echter wanneer er gebreken zijn, is dit het moment om deze aan te kaarten. Enige juridische kennis en ruggegraat kan dan wenselijk zijn. Het is aan te bevelen dat de makelaar dan ook aanwezig is bij de laatste inspectie. 

U bent eigenaar van uw nieuwe paleis of kluswoning. Wilt u dat de makelaar beschikbaar is voor eventuele geschillen die pas opgemerkt worden in de periode van drie maanden na levering?

Wanneer betaald u de aankoopmakelaar deeldienst?

Een deeldienst aankoopmakelaar betaald u vooruit. Heeft u gekozen voor het kennismakingsgesprek, dan wordt deze uiteraard eerst gehouden. De rekening ontvangt u nadat u formeel opdracht heeft gegeven tot bemiddeling. Zijn er in de loop van het proces extra diensten wenselijk, dan is dat uiteraard mogelijk en zullen die achteraf in rekening worden gebracht. Uiteraard duidelijk van te voren aangekondigt zodat er geen verrassingen zijn.

Het invullen van dit formulier is geen opdracht en betreft alleen een vrijblijvende offerte. Er zitten geen verplichtingen aan vast. U ontvangt de offerte direct in uw mailbox.