Onze diensten

Wij kunnen alles verzorgen wat u nodig heeft als u een woning wilt verkopen of verhuren. Ook als u een woning wilt aankopen of huren kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Door onze flexiblele instelling heeft u altijd de juiste service.

Van origine is Makelaarshuis een 'full-service' dienstverlener. Reden ? Wij willen u zo goed mogelijk helpen van a tot z. Een woning kopen of verkopen is voor velen een belangrijke gebeurtenis waar tevens veel bij komt kijken. Daarnaast is het iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen en wel een zaak die financieel juist veel impact heeft.

Het Makelen, makelaar zijn is een specialisme wat wel eens onderschat wordt... Juist tegenwoordig waarbij aansprakelijkheid, de juridische aspecten in toenemende mate belangrijker worden is het van belang op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Alleen al het bij-scholen en bij-blijven is echt een flinke taak.

Maar ook het persoonlijke begeleiden van een aankoop/verkoop brengt vaak op het persoonlijke / sociale vlak veel teweeg.

Een volledige dienstverlening is prettig, maar wij geven u de vrijheid om ook te kunnen kiezen voor een deeldienst, want tenslotte, niet iedereen heeft hetzelfde nodig. Wij rekenen een eerlijk bedrag voor wat wij doen en samen bepalen we wat nodig is, bepalen de strategie en maken een stappenplan.
U wilt een woning kopen. Wij kunnen u daarmee helpen. Een woning kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, voor ons is dat echter ons werk.

Veel kunt u zelf, u weet tenslotte het beste wat u zoekt, wij zullen u helpen dat concreet te maken om dit goed te kunnen omzetten naar een passende woning. Want als u een verkeerde keuze maakt, zit u er vaak alsnog voor een langere periode aan vast.

Wonen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Hoe beoordeelt u een woning, wat kunt u besteden, wat zijn uw wensen, wij bespreken al deze zaken en zullen ook bouwkundig kijken naar het pand voorhanden om een goed advies te kunnen geven. Nadat goed besproken is wat de wensen zijn, kunnen wij op uw voorwaarden de onderhandeling in gaan om uw positie sterk neer te zetten zodat niet alleen uw prijs goed is, maar ook uw voorwaarden.

Heeft u interesse, neemt u dan contact op.
U wilt uw woning verkopen, op dit moment ? Wij kunnen met u bespreken wat de beste mogelijkheden zijn. Wat is de beste prijs, hoe kunt het beste de mensen bereiken.

Uiteraard doen wij een waardebepaling voor uw. Wilt u ook weer een woning aankopen ? Wat is uw situatie, want niet iedereen zit in dezelfde situatie. Wat in ieder geval zeker is, is dat wij met onze ervaring een groot netwerk hebben en alle tools om alles er uit te halen wat er in zit.

Interesse, neemt u gerust eens contact op voor een kennismaking en een waardebepaling.
U heeft een woning/appartement leeg staan en wil hier graag een inkomensbron van maken. Veel geld verdienen aan woningverhuur klinkt aantrekkelijk, maar wees u zich bewust van de risico's die er zijn.

Verhuur is wettelijk gezien uitgebreid geregeld en de huurder heeft veel rechten. Heeft u een woning al langer te koop staan, dan zijn er wellicht mogelijkheden om onder de "leegstandswet" uw woning 'tijdelijk' te verhuren.

Wij hebben veel ervaring in het verhuren van woningen, aan ingezetenen en ook veel expats. Wilt u meer weten, neemt u dan contact op.
Een woning gaat vaak gepaard met een hypotheek. Dit is een 'last' die voor langere tijd wordt afgesloten en iets waar men goed over na moet denken. Een verkeerde hypotheek kan veel gevolgen hebben.

Ieder heeft zijn expertise, gesteund door de strenge eisen op de financiƫle markt verstrekt makelaarshuis zelf geen hypotheken. Wij hebben wel een partner die erkend hypotheekadviseur is met ervaring in de makelaardij. Wij werken graag samen omdat wij geloven in een persoonlijk advies tegen een eerlijke prijs. Meer info: Financieel Financiele diensten

Wilt u dus een woning kopen - full-service dan helpen wij u daar graag mee.

Vergeet ook niet te denken aan de verzekeringen etc.
Elke woning moet verzekerd worden. U heeft wellicht uitgebreid gezocht naar een leuke passende woning, maar nu nog de administratieve zaken als hypotheek - verzekering - aansprakelijkheid etc etc.

Ons maakt het niet uit wie/waar u deze zaken regelt. Ons advies is wel, wacht hier niet te lang mee, want ook deze zaken zijn belangrijk.

Makelaarshuis kan zelf geen verzekeringen afsluiten voor u. Wel hebben wij een vaste partner: Fideel. Die helpt u daar graag bij. Op deze manier weten wij zeker dat u niet teveel betaalt en een passend persoonlijk advies krijgt en niet wat voor de verzekeraar het meest gunstig is.

Aan u de keuze.
Niet iedereen is even bekend met Social media. Wij kunnen u begeleiden in dien u gebruik wenst te maken van deze moderne mogelijkheid om uw woning ook op deze manier onder de aandacht te brengen.

Uiteraard zullen we ook de 'reguliere' methoden toepassen, maar hoe meer mensen wij kunnen bereiken, hoe groter de kans dat u snel zult slagen in de verkoop van uw woning.

Zitten hier kosten aan ? Nee, dit valt onder onze service !