Den Haag

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Haag?

Makelaarshuis is al jarenlang actief in de regio Den Haag. Wij hebben een aantal makelaars actief in deze regio. Als team werken we samen, bundelen onze krachten en hebben alsnog de vrijheid voor onze eigen werkwijze.

Wilt u uw woning verkopen of verhuren, neemt u dan vrijblijvend contact op.

verhuur@makelaarshuis.nl
verkoop@makelaarshuis.nl

Links kunt u enkele informatie vinden over de persoonlijke makelaar:

Acties


We merken dat er meer aanloop is. Meer bezichtigingen en 'de markt' is in ieder geval in beweging. Een voorspelling te maken voor de toekomst is wat voorbarig, maar het aantal zoekers en mensen die nu hypotheekaanvragen doen is in ieder geval aan het stijgen.

Vraag gratis en vrijblijvend een eerste gesprek/intake aan om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Werkwijze


De tijden dat woningen in een week verkocht werden, die zijn voorbij. Dat betekend het volgende: Alleen een bord op het raam plaatsen, daarmee kom je er niet.

Men zal nu actie moeten nemen, initiatief nemen, alle bronnen en mogelijkheden gebruiken die voor handen zijn. Alleen op funda of eigen website is ook niet voldoende. Alleen als men professioneel zichtbaar is op elke mogelijke manier tegen de laagst mogelijke kosten, dan is het begin gemaakt.

Wij zorgen voor de kennis en de tools. Samen verkopen wij de woning.
Geen standaardpakket, maar een dienstverlening op maat tegen een scherp en eerlijk tarief.

Een woning verkopen doen de meeste mensen niet elke dag. Daarom hecht ik waarde aan het goed begeleiden en uitleggen van de stappen die genomen moeten worden.

Internet


Uw woning komt groots en overal op internet. We zorgen voor goede foto's, waar nodig advies met de voorbereiding, inrichting / indeling, opruimen etc etc.

Niet op 1 site, op vele sites. Ons systeem is recent helemaal aangepast om snel en accuraat op heel veel woningsites uw woning te plaatsen. Uw voordeel? Zichtbaarheid ! Als de mensen uw woning niet goed, snel of niet overal kunnen vinden, dan is de kans op een bezichtiging een stuk kleiner.

Funda ?


Al onze woningen komen op Funda. Maar funda is wel belangrijk, maar is niet alles. Naast Funda komen de woningen zeker zichtbaar op 20+ websites....

Hoe op funda ? Dat kan van een eenvoudige 1 foto tot en met 360 presentaties, topadvertenties etc etc. Al naar gelang uw budget. Maar hoe dan ook, ook met een klein budget, u staat er tussen !