Contact | Vestigingen | Maak een afspraak |

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze pagina. Graag informeren wij u over onze makelaars en hoe u ons kunt bereiken. U kunt altijd onderstaand nummer bellen of direct contact opnemen met de verantwoordelijke makelaar / juiste afdeling.Per mail: info@makelaarshuis.nl

Per telefoon: +31-(0)70-322 90 87

Uw makelaarsMartijn
Met vele jaren ervaring een begrip in de Haagsche regio. Kan een full-service dienstverlening bieden inclusief hypotheekverstrekking en verzekeringen.

Richard
Een zeer gedreven makelaar in de regio Rotteram met als specialisme Taxaties. Wilt u ergens de waarde van weten of gewoon hulp bij aankoop/verkoop, hij kan u helpen.

Maarten
Ambitieuze makelaar in Oud-Beijerland. Midden in het leven met jonge kinderen en omarmt 'het nieuwe werken'. Zoekt u een flexibele makelaar zonder 9-5 mentaliteit, zal hij als KRMT / RMT alle middelen inzetten om u goed van dienst te zijn.

Frank
Met passie voor zijn vak is hij full-time beschikbaar voor alle verkoop/verhuur zaken van Den Haag tot en met het Gooi. Ook voor 'projecten' waar complete renovaties gecoördineerd moeten worden.

Makelaarshuis Haaglanden

Boreelstraat 10

2582 TZ Den Haag

Tel +31-(0)70-322 90 87

Fax +31-(0)70-358 98 37

Email: haaglanden@makelaarshuis.nl
Afdeling Oud-Beijerland


Kantoor: +31-(0)85-401 89 25

Email: maarten@makelaarshuis.nl


Afdeling RotterdamTelefoon: +31-(0)85-401 89 25

Email: rotterdam@makelaarshuis.nl
ContactinformatieHeeft u vragen, stuurt u dan even een mail naar:

info@makelaarshuis.nlen wij zullen spoedig reageren.

UitbreidingBent u toe aan een uitdaging ? Altijd al gedroomd om zelfstandig makelaar te zijn ?Neemt u contact op met ons. Wij zijn zeker op zoek naar uitbreiding.Herkent u zich in:

• sociaal vaardig

• professioneel

• gecertificeerd / makelaarsdiploma (KRMT nivo)

• enthousiast, die actie kan ondernemenMakelaar zijn is een veeleisend beroep maar heeft zeer mooie aspecten. Denk jij buiten de kaders ? Informeer naar de mogelijkheden.Wij ondersteunen onze makelaars zo dat ze met lage kosten professioneel aan de slag kunnen.U kunt contact opnemen met: maarten@makelaarshuis.nl

FeedbackHeeft u iets aan ons te melden ? Heeft u goede of slechte ervaringen ? Laat het ons weten. Wij waarderen uw input !

Onze visieWij vinden dat een makelaar niet alleen zakelijk op de hoogte moet zijn van de laatste ontwikkelingen, maar ook op persoonlijk/sociaal vlak een goede aansluiting moet hebben.Ook vinden wij dat een makelaar een eerlijke prijs moet rekenen. Ook in de huidige markt waar een makelaar juist extra hard moet werken om goede resultaten te bereiken, moet men elkaar met open ogen kunnen aankijken. Wij hanteren geen vast tarief omdat elke situatie anders is.Over het algemeen wordt ons tarief als zeer scherp ervaren, omdat wij altijd een eerlijke prijs rekenen.
Stel u heeft een klacht, wij hopen uiteraard van niet, maar het zou altijd kunnen, ook wij zijn (net) mensen. Stuurt u dan een mail naar: klacht/at\makelaarshuis.nl

Waarom zou u dat doen? Onze makelaars werken samen en zelfstandig. Stel dat u met één van onze makelaars niet naar wens overweg kunt, dan ontvangen wij graag een bericht van u. Dan kunnen wij de makelaar op zijn/haar gedrag aanspreken en direct in springen.

Alvast bedankt! Alleen als wij weten wat de problemen zijn, kunnen wij ze aanpakken. Uw vraag komt direct terecht bij de Register Makelaar, en beland niet in de algemene inbox.