Aankoopmakelaar, kopen doe je niet 'zomaar'

Een woning kopen ?


Zoeken en het bekijken van het aanbod kan tegenwoordig goed via het internet. Er zijn diverse goede sites zoals Funda waar het merendeel van het aanbod goed te bereiken. En dan ? Het aanbod is er wel, maar zoek je naar het juiste, waar moet je zoeken, hoe te beginnen ?

Vervolgens komt je op de woning van je dromen. Hoe dan verder ?

Er komt enorm veel op je af! En als je eenmaal 'verliefd' bent op een woning, dan ben je al snel niet meer objectief. Het gaat om veel geld, een beslissing die nog jarenlang impact zal hebben.

Zoeken kan je zelf, en de rest ? laat de rest aan ons als professional over!

Intake gesprek


U zoekt niet zomaar een woning, daar heeft u zo uw redenen voor. In een eerste gesprek zullen we gaan inventariseren hoe we uw wensen kunnen omzetten in een juiste aanpak uw woning te vinden.

Een woning is niet zomaar een aankoop, daar wilt u lang van genieten. Dus laten we er voor zorgen is dat het de juiste woning is.

Informatie


Er is vele over en om een woning te vertellen. Hoeveel kost het, wat is het onderhoud, VvE stukken, splitsingakte, bewijs van eigendom...

Wij checken gemeente, Kadaster en bodemloket i.v.m. bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks, publiekrechtelijke verplichtingen.

Wij verzamelen de nodige informatie zodat u een juiste beslissing kunt nemen.

Bouwkundige beoordeling


Wij zullen uw woning bouwkundig inspecteren en desgewenst een formeel bouwkundig rapport laten opstellen door een lokaal expert.

Op deze manier krijgt u altijd wat u nodig heeft. Geen 'duur' rapport wanneer het niet nodig is, en een zeer uitgebreid rapport indien de woning deze aandacht nodig heeft. Want een miskoop kan een dure grap zijn.

Wij zullen de woning inspecteren voor transport om te controleren of deze op dat moment alsnog voldoet aan de afspraken.

Juridische documenten


Wij zullen de juridische documenten op juistheid en compleetheid. Wij zullen de akte controleren als deze getekend is zodat uw aankoop gewaarborgd is.

Onderhandelingen


Wij zullen de onderhandelingen voor u uitvoeren. Vaak is de koper toch emotioneel betrokken bij het proces en behaalt men niet de beste resultaten. Wij zullen de woning objectief bekijken en u passend adviseren over hoe u kunt bieden op de woning.

Uiteraard doen wij alles in goed overleg met u. U bepaald wat u maximaal wilt betalen en onder welke voorwaarden (ook niet onbelangrijk).

Op deze manier zijn uw wensen gewaarborgd en heeft u het beste resultaat.

Tarief


Globaal zijn er twee verschillende vormen om het tarief vast te stellen. In overleg bepaalt u de keuze:
• vast basistarief en commissie bij verkoop
• gunstig vast tarief voor gehele traject

Houd u van zekerheid of wilt u de kosten laten afhangen van het resultaat ? Samen bepalen wij van te voren de manier van werken.

Wij vinden een persoonlijke oplossing beter dan een vaste manier van werken. De reden hiervoor is dat wij al onze diensten tegen een eerlijke prijs aanbieden. En omdat niet iedereen hetzelfde nodig heeft, is elke situatie anders. U betaald bij ons in ieder geval altijd een eerlijke prijs !

Zelf zoeken of samen ?


Wilt u zelf zoeken en dat er alleen zijn voor de overige zaken ? Dat kan.

Bent u niet bekend in de regio, heeft u geen tijd of zin veel tijd te steken in zoeken, dan kunnen wij dat voor u doen.

Wij passen onze dienst aan de wensen van u, wel zo gemakkelijk.