3e Woudstraat 23

8606 CL Sneek

  € 155.000

verkocht onder voorbehoud
kosten koper

bekijk foto's full screen

Belangrijkste kenmerken

Status

verkocht onder voorbehoud

Bouwjaar

1911

Aantal kamers

3

oppervlakte wonen

60

perceel oppervlak

69

aantal slaapkamers

2

Het verhaal van dit plekje anno nu

Omschrijving
ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2023 IS DEZE PRACHTIGE EENGEZINSWONING TUSSEN 11:00 UUR - 15:00 UUR ZONDER AFSPRAAK TE BEZICHTIGEN TIJDENS DE LANDELIJKE OPEN HUIZEN DAG!

VERKOPER LAAT U GRAAG DE WONING ZIEN!

De ruime woning (ca. 60m2) verdeeld over twee verdiepingen en een binnentuintje met een riante wasruimte staat in de historische plaats in Friesland te koop.

Sneek is een moderne stad met waaronder de; Waterport, Martinikerk, winkels, restaurantjes en barretjes. De woning bevindt zich op fietsafstand van het hartje centrum met verschillende uitgaansgelegenheden. De stad in Sudwest Fryslan is onlosmakelijk met activiteiten die zowel in de zomer als in de winter plaats vinden.
De beroemde Sneekweek is een daarvan. Daarnaast geniet Sneek uiteraard grote bekendheid als een van de mooiste Elfstedentochtplaatsen.
Tevens ligt het huis gunstig gelegen ten opzichte van scholen, kinderdagverblijven en het openbaar vervoer.

Kortom een fijne woning die u heerlijk doet wonen in de nabijheid van het centrum van Sneek!

Dus starters, zoeken jullie een eengezinswoning die je helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten? Dan ben je bij ons op het goede adres. Neem gerust contact met ons op en wij plannen graag een bezichtiging voor jullie in!


Indeling
WELKOM!

Eenmaal aangekomen in de woning tref je de volgende indeling: Entree, hal met meterkast. Via een deur kom je in de riante lichte woonkamer terecht. Vervolgens toilet en aan de achterzijde bevindt zich de half open keuken die tevens toegang geeft tot de binnentuin met een ligging op het noordwesten. In de tuin is een inpandige berging te vinden met een CV-ketel en waar ook ruimte is voor een wasmachine en droger.

Boven telt een tweetal slaapkamers waarvan een master bedroom. Tevens is er een badkamer aanwezig met een instap douche en een wastafel met spiegel.Bijzonderheden
- Bouwjaar woning 1911;
- Woonoppervlak ca. 70 m²;
- Inhoud ca. 235 m³;
- Overig inpandige ruimte ca. 3 m²;
- Eigen grond;
- Energielabel D;
- Ruime hoekwoning;
- Twee slaapkamers;
- Binnentuin;
- Inpandige berging voor fietsen;
- CV-ketel aanwezig in de berging;
- Per direct beschikbaar;
- In de nabijheid van het Friese centrum;
- Niet bewonersclausule is van toepassing;
- Ouderdoms clausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;

Makelaarshuis Frank Miller vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging alléén na een via ons kantoor gemaakte afspraak.

De woning is ingemeten conform NEN Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze presentatie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
makelaarshuis Frank Miller behartigt de belangen van de verkopende partij; neem uw eigen VBO aankoopmakelaar mee.

Kenmerken

Gebruiksoppervlakte 60 m²
grondoppervlak 69 m²
inhoud 234 m3
soort woning Woonhuis eengezinswoning hoekwoning
bouwjaar 1911
aantal kamers 3
aantal slaapkamers 2
aantal woonlagen 2
isolatie gedeeltelijk dubbel glas
Uitgebreide buurt informatie van het CBS

Locatie

Makelaar - Woning gegevens van: 3e Woudstraat 23 , 8606 CL, Sneek