uw VBO makelaar uw woning op funda
MAKELAARSHUIS
Hypotheek
informatie

Spuidijk 7

3262 LH Oud-Beijerland

  € 539.000 kosten koper
   beschikbaar
  Neem contact op   Mail en Deel
  e-brochure  

Is deze video een toevoeging aan de presentatie ? Wij horen graag uw mening (onderaan deze pagina).

    Feedback: Vindt u deze video een toevoeging is aan de presentatie?   
Feedback:

Wilt u dat wij contact opnemen, laat dan uw contactgegevens achter:Omschrijving
Vrijstaand ... Groot perceel ... loopafstand centrum OBL … goed onderhouden … groene Zoomwijck .. garage … zonnige grote tuin … isolatie… lees verder …

WOW: Een oprechte parel. Waar vindt u in Oud-Beijerland een vrijstaand huis. Een huis op een groot stuk grond, in een groene wijk en op loopafstand van het centrum. Mogen wij dit groot noemen? Met meer dan drie keer zo veel perceeloppervlakte als een standaard rijtjeswoning vinden wij van wel.

Indeling
LOCATIE: Spuidijk 7 ligt in de zeer gewilde Zoomwijck die bekend staat om het groene karakter, veel fietspaden en als kindvriendelijk. Het mooie van deze locatie is dat het centrum van Oud-Beijerland op loopafstand is. Concreet: het Vierwiekenplein (met supermarkt/kapper/computerwinkel/reisbureau/drogist/bakker/pizza etc) is slechts 400 meter. Het huis is met de auto en fiets goed bereikbaar via de doodlopende toegangsweg voor auto's. Dit geeft zekerheid dat er geen onnodig verkeer passeert. Parkeren zal hier geen probleem zijn.

VOOR WIE: Een ideaal huis voor mensen die houden van ruimte, groen en vrijheid/privacy. Door het grote perceel is het mogelijk naast het klassieke woonhuis ruimte te geven aan een garage, berging en grote zonnige tuin. Ook is er aan de voorkant voldoende ruimte voor meerdere auto's voor u of uw gasten. Rekening houdende met de toekomst: nu niet aanwezig, maar het lijkt niet ondenkbaar dat een mantelzorgwoning hier ook prima een plek kan vinden.

HUIS: Het klassieke woonhuis uit 1935 heeft een BAG oppervlakte van 189m2, dat is bovengemiddeld/groot. Een belangrijke reden hiervoor is dat er in 1995 een uitbouw is gerealiseerd (vergunning/tekeningen zijn aanwezig), waardoor er nu een grote open woonkamer / keuken aanwezig is en alle drie de slaapkamers van goede afmetingen zijn. Ook de zolder is door de aanbouw aanzienlijk geworden.

ONDERHOUD: Het huis wordt met aandacht onderhouden. Schilderwerk wordt jaarlijks bijgehouden, CV is minder dan drie jaar oud, keuken is vier jaar geleden geheel vernieuwd en de totale elektra is vernieuwd in 1995. Kortom, direct te betrekken.

ISOLATIE: Het is niet aan het bouwjaar af te lezen, maar ook qua isolatie is het huis bij de tijd. Dubbelglas, dakisolatie op de platte daken en op de verdieping, HR spouwisolatie. Een klassiek huis waar u warmpjes bij zit, zonder teveel te hoeven betalen.

ENERGIE: Een huis met grote tuin in een groene wijk kan tegenwoordig niet zonder zonnepanelen. Zo is dit huis voorzien van een flinke reeks professioneel geïnstalleerde zonnepanelen. Zo draagt u bij aan een beter milieu en helpt het in de maandelijkse vaste lasten. Voor de kenner: deze panelen zijn individueel aangesloten, dat zorgt voor een optimale opbrengst en daarnaast heeft u ook geen zoemende omvormer op zolder staan. En over de maandlasten, deze zijn bij de huidige bewoners nog geen 90 euro per maand (laatste jaarrekening 865 euro gas/elektra) en dat is zeer gering voor een vrijstaand huis.

INDELING: (beknopt)
Beneden grote woonkamer/keuken, bijkeuken, garage, berging en hal/toilet. Openslaande deuren naar de achtertuin op het zuiden. De tuin is rondom afgesloten, bij de entree voorzien van een toegangshek en de toegang tot de achtertuin kan via een zijpoort links en rechts worden afgesloten. In de achtertuin is een tuinhuis (met pannendak) aanwezig.

Eerste verdieping: drie goede slaapkamers en de badkamer

Zolder: vrije ruimte. Wordt nu gebruikt als opslag, maar die zou je ook anders kunnen inrichten. Toegang via vlizotrap.

ALLE RUIMTES: (uitgebreide omschrijving)
De woonkamer valt op omdat die groot is. Een riante ruimte, waar een indeling voor een eethoek, speel/werkhoek en zithoek in diverse opstellingen denkbaar is. De keuken is 'open', waardoor deze betrokken is bij de woonkamer.

Omdat de keuken niet zo lang geleden totaal is vernieuwd is deze van alle gemakken voorzien; vaatwasser, inbouw hetelucht oven (met pyrolytische zelfreinigingsfunctie), inbouw magnetron, inbouw koelkast/vriezer, vijf pits gasfornuis en een prachtig weg gewerkte afzuiginstallatie. Het werkblad is een composiet wit steen mineraalpatroon. De keuken en meeste apparatuur is nog in de garantie periode. De bijkeuken geeft ruimte voor de voorraadkast en wasmachine/droger. Ook kunt u via de bijkeuken binnendoor naar de garage, die op zijn beurt weer is voorzien van een elektrische garagedeur en toegang geeft tot de bergruimte dan wel werkplaats/klusruimte.

De woonkamer heeft grote openslaande deuren naar de groene zonnige tuin. De grote tuin heeft zowel een bestraat terras als een groot gazon met diverse beplanting rondom. De diepe tuin is op het zuiden en er zijn diverse zitplekken te creëren. Aan het huis is een zonwering aanwezig en ook is er een tuinhuis voor de praktische opslag.

De garage geeft voldoende ruimte om een auto binnen te kunnen plaatsen en is uiterst praktisch met de berg/klus-ruimte er aan vast. Indien u minder waarde hecht aan de garage en volledig gelijkvloers zou willen wonen, is een indeling met een slaapkamer voorzien van douche zeker denkbaar, waardoor dit huis toekomstbestendig/levensloopbestendig is dan wel gemaakt kan worden.

Op de eerste verdieping bevinden de slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers hebben elk hun eigen charme. De eerste slaapkamer boven aan de rechter hand is ruim in afmeting en zeer praktisch in te delen. De slaapkamer aan de linkerhand heeft toegang tot een eigen balkon/terras en een vaste kast.

De slaapkamer aan het einde van de gang heeft twee vaste kasten en beschikt over een eigen balkon/loggia. Een groener uitzicht dan hier is haast niet denkbaar zo centraal gelegen.

De bergzolder (toegankelijk via vlizo trap) geeft meer dan voldoende ruimte om de seizoen/vakantie-spullen op te bergen. Er is nooit de noodzaak geweest om er een extra kamer van te maken, maar met het realiseren van de aanbouw is er destijds wel al een bouwtekening voorgesteld met vaste trap. Andere functies lijken (met een kleine verbouwing) hierom zeker mogelijk.

CONCLUSIE:
Spuidijk 7 is een uniek vrijstaand huis op een aantrekkelijke locatie. Groen, centraal en vrijstaand op 599m2 perceel. Wij verwachten dat de nieuwe bewoners ook houden van iets speciaals. Die het leuk vinden en waarderen dat hun nieuwe huis anders is dan de meeste huizen in de wijk, want het staat niet in een rijtje.... van dit pareltje is er maar één.

KIJKEN:
Zelf zien en ervaren? Maak een afspraak met de makelaar Maarten Chen - 06-12300064 van Makelaarshuis Oud-Beijerland. Bezichtigingen zijn overdag en zolang het licht is.
Feedback van mensen die zijn komen kijken: Wat is het ruim & licht. Het is nog mooier dan op de foto's.

VIDEO/FOTO:
Er is een échte video gemaakt die u kunt bekijken op de website van de makelaarshuis - makelaarshuis.nl/spuidijk7
De foto's die gemaakt zijn worden met een 24mm lens gemaakt. Geen super-groothoek lens zoals tegenwoordig gebruikelijk is (met als resultaat de balzaal wc). Hierdoor is de ervaring dat het huis ook werkelijk lijkt als op de foto's en dat ruimtes eerder 'meevallen' dan tegenvallen.

Biedingenformulier: https://goo.gl/qCDVLy

Disclaimer:
Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst en beeldmateriaal is echter informatief en bedoeld als uitnodiging om over eventuele aankoop in gesprek te komen. Er kunnen door derden aan deze verkoopbeschrijving geen rechten worden ontleend jegens de makelaar of verkoper.

Gebruiksoppervlakte 138 m²
grondoppervlak 599 m²
inhoud 624 m3
Opslag inpandig 56 m2
soort woning Woonhuis eengezinswoning vrijstaande woning
bouwjaar 1935
aantal kamers 4
aantal slaapkamers 3
aantal garages 1
aantal woonlagen 3
voorzieningen tv kabel, buitenzonwering, zonnecollectoren
isolatie dakisolatie, muurisolatie
Uitgebreide buurt informatie van het CBS