Makelaarsland

makelaarsland

informatie

Makelaarsland is de grootste makelaar van Nederland. Hoe zou dat komen?

Wat Makelaarsland heeft gedaan is bedrijfsmatig zeer uitmuntend. Een bedrijf opzetten dat dwars door de markt heen gaat, door het aanpassen van de dagelijkse werkingsprincipes naar een methode die op het eerste gezicht een fantastische oplossing is voor een probleem, wellicht uw probleem.

Nu de vraag, is dat ook zo?

Dan de belangrijke vraag, is het ook zo dat dit product daadwerkelijk het beste is? In alle branches heb je markt trekkers en marktleiders. Je hebt innovatieve bedrijven en conservatieve. De vraag is, wat is beter.

Als u hetzelfde huis (of auto) kunt kopen, maar dan voor een derde van de prijs?

U kijkt naar vele producten en nu komt er een aanbieding voorbij waar u voor een derde van de prijs hoeft te betalen. U bent dus meer dan de helft voordeliger uit. Gaat u hier dan meteen voor, of zou er iets anders aan de hand kunnen zijn.

Makelaarsland maakt misschien wel de meeste winst!

Makelaarsland maakt wellicht wel de meeste winst van alle makelaars. En dat is best knap. Even een vraag, van wie zou die winst komen ? Dat kan alleen maar komen door de klanten, van uw 1000 euro.

Hoe kan de voordeligste makelaar het meeste aan u verdienen?

Simpel, het is een andere dienstverlening. U moet het zelf doen. En uiteindelijk doen veel mensen in de praktijk erg weinig. Want het is dan toch ineens, anders, veel werk, lastig, maar ja, de 1000 euro zijn dan al uitgegeven. En dit is voor hen een goede inkomstenbron.

Maar het bedrag klinkt zo laag?

Het is ook een scherp bedrag. Dat zeker. Maar let wel, als u foto's wilt laten maken, als u toch die belangrijke bezichtiging door hen wilt laten uitvoeren, dan betaald u gewoon extra. En dan het belangrijkste...

Wanneer betaald u Makelaarsland en wanneer betaald u uw persoonlijke makelaar: Makelaarshuis?

Normaal gezien worden echte makelaars die betrokken zijn bij het dossier achteraf betaald. Eventuele kosten moeten direct worden voldaan, maar het courtage/beloning voor het verkopen komt pas achteraf.

Reden? Heel simpel, u betaald wanneer uw huis is verkocht (of verhuurd). Bij Makelaarsland betaald u vooraf. Mijn vraag aan u, welke makelaar is er gebaat bij dat ook daadwerkelijk uw huis wordt verkocht?

andere mogelijkheid, uw keuze
Wilt u een makelaar die er alles aan doet dat uw huis wordt verkocht? Overweeg dan ook eens contact op te nemen met Makelaarshuis.