Veldhoen en Romeijn

makelaardijdejongNL

informatie

Makelaar De Jong

Makelaar De Jong houden kantoor in het centrum van Oud-Beijerland. Een mooi pand, vlakbij de VVV, centrumzijde aan het water, tegenover de Hema.

Met een uitgebreide dienstverlening zijn zij actief op het gebied van woningen - bestaande bouw en hebben zij ook een grote portfolio van woningen-Nieuwbouw. Mogelijk de grootste makelaar in de regio.

Twee medewerkers staan in het VastgoedCert register en mogen taxeren.

contactgegevens

West-Voorstraat 29
3262 JP OUD BEIJERLAND
Telefoon 0186-617555
Email info@makelaardijdejong.nl

Van Makelaar de Jong staan er twee makelaars ingeschreven in het VastgoedCert register. Deze twee mogen dan ook taxeren.

Koopt u een woning in Oud-Beijerland bij De Jong Makelaardij?

Vergeet dan niet uw aankoopmakelaar mee te nemen. Er is een ding dat u zeker weet, de verkopende makelaar zal altijd de belangen van de verkoper behartigen (hoge verkoop prijs met voor verkoper gunstige voorwaarden).

Uw aankoopmakelaar is dan ook altijd van een ander kantoor, om geen belangenverstrengeling te hebben. Makelaarshuis - aankoopmakelaar staat u bij voor een vast tarief. Zodat u de beste prijs krijg (zo veel geld bespaart). Begeleid u bij het traject zodat alles zo soepel mogelijk verloopt en ook uw belangen worden behartigd.

Meer weten:
Makelaarshuis - aankoopmakelaar - vast tarief - Oud Beijerland
Voor verkoop van uw huis:
Makelaarshuis - verkoopmakelaar - vast tarief - Oud Beijerland